"Grynt fra Gyngestolen" ligger fortsatt på is.

Da kom jeg endlig inn på denne bloggen igjen, men jeg velger å ha den på is fortsatt en periode da jeg har tatt i bruk  "En blogg om alt og ingenting..." Men tror nok at jeg om tid og stunder kommer tilbake til "Grynt fra Gyngestolen". Denne bloggen har jo fulgt meg til og fra i mange år, startet den ca 2001, den har vært både på blogger og Dagbldet tidligere før jeg flyttet den over på abcblogg da  den var ny, og da blogg.no overtok så havnet jeg her.

Ønsker alle velkommen inn i min nye blogg, og hvis det er noen spørsmål finnes jeg her. og kan også nåes på asylet på gmail.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten