SIF (Tippeligafigur.)

sif front

sif side

Da er det kommet til SIF i rekken av figurer fra Tippeligaen. Disse figurene er laget av Rainwolf som en hyllest til norsk herrefotball. De er ikke til salgs.

(Så at Nina spurte etter Molde, og den kommer. Tilsammen er det 16 figurer, og det tar ca 16 uker fra først til siste figur her på bloggen. De siste ukene har det vært lite annet enn tippeligafigurer på bloggen, men til uka regner jeg med å starte på noen bloggrunder i hobbyverden, og også blogge andre ting enn disse figruene.)
Stikkord:

4 kommentarer

matja

17.07.2009 kl.09:43

Dere imponerer stadig med disse flotte fotballfigurene.Denne er som de andre,bare helt herlig:)Ønsker dere en strålende flott helg:)

Greta

17.07.2009 kl.11:36

Enig med Matja. Dei er kjempestilige.ha ei flott helg og uke

mimouna

17.07.2009 kl.23:03

Hihi, enda flere jo. De har jo helt ulike personlogheter også. Siden jeg ikke liker fotball eller heier på Brann liker jeg han rett under her med de store øynene best.

Livm

20.07.2009 kl.13:42

Utrolig flotte figurer han lager. Synd at han vil beholde dem selv(he-he) men veldig forståelig!

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten