Wolves i PL

fotballsuportere

Favorittlaget til Rainwolf er Wolverhampton Wanderers FC. Etter siste helgs seier over QPR er det nå klart at de rykker opp til PL. (den øverste divisjonen i England)  De har ikke vært i PL siden sesongen 2003/2004, og før det hadde de ikke spilt i den øverste divisjonen i England på 19 år. 

Den første sendte tippekampen på NRK fra England var lørdag 29. november i 1969 på Wolves hjemmebane, hvor de slo Sunderland 1-0. Den kampen må ha gjort stort inntrykk på Rainwolf, for han har hatt de som sitt lag siden den gang. Hjemmesiden til Vikingwolves er verdt et besøk for de som vil vite mer om klubben.  

Disse figurene har vært klare i skapet en god stund, og bare ventet på opprykket. De er i utgangspunktet en strikket/tovet kropp, og med detaljer i ull og leire. Alt er håndlaget.
Stikkord:

5 kommentarer

AnitaK

22.04.2009 kl.10:35

Stilig at supporterne kommer seg ut av skapet, og gratulerer med opprykk til Premier League:)

snakkemunn

22.04.2009 kl.15:37

Jeg forstår ingenting av fotball, men de figurene synes jeg virkelig det ligger mye arbeid i og fine er de. :-)

Ann Karin

22.04.2009 kl.22:15

Wolverhampton, QPR ,Øverste divisjon. Greske ord for meg detta her.0 peiling på fotball.Figurane derimot er knall tøffe.Dei lige eg : )))

Bittami

23.04.2009 kl.08:07

Det var fine figurer - men spør du meg, skulle de heller heiet på Liverpool:-) Uansett, ha en nydelig dag til dere begge!

Trulte H

23.04.2009 kl.10:49

Har strikket Liverpool nisse for et par år siden, den og flere fotballtyper kan du se i Mugshots. http://skapninger.blogspot.com/ som første innlegg i bloggen der. (har svart Bittami i hennes blogg også)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten