Cape

cape

Denne strikket jeg i vinter, og er ganske misfornøyd fordi jeg ikke hadde nok garn (Ullteppegarn) for å få den lang nok. Nå har den lengde som en "sengehygge" fra 50-tallet. Hele cape'n er et forsøk og selvfølgelig hadde jeg ikke oppskrift. Selve mønsterrapporten er fra "Gotic windows" sjalene mine. Det jeg egentlig lurer litt på er om jeg skal rekke den opp, eller kjøpe mer garn og strikke den lenger. Jeg prøvde å bestille garn i januar men da var de utsolgt. (Når jeg driver med sjalførsøk så har jeg begynt å bruke ullteppegarn fra Sparkjøpt. Jeg har rekt opp flere sjal i Kauni/Evilla (her er et) som ikke har blitt slik jeg ville og syns det garnet er for dyrt å eksprimtere med.)

Litt status på andre strikkerier:
sparess 3

Genseren er på vent nå, mens jeg strikker et nytt Karibaksjerf.....(en blanding av de to tanntrollsjefene, som blir  slik jeg vil ha det.) Pulsvantene til det sjerfet er ferdig. Det røde Kariussjerfet er rekt opp, og ligger i skapet. Garnet venter på å bli til et nytt sjerf til pulsvantene. Kommer nok til å følge rådet jeg fikk av  Mimouna i en kommentar i innlegget hvor jeg har bilde av dette røde/orange pølsesjerfet.
Stikkord:

8 kommentarer

Ann Karin

18.04.2009 kl.09:46

Nydelige. Er det ullteppegarn du har brukt her? Sparkjøp var ganske utsolgte i januar på grunn av salget. Tror dei har fått inn igjen det meste nå. Du må si til gubben din at det er en Harly Davidson nighttrain softail eg ønske meg. ; )

snakkemunn

18.04.2009 kl.16:06

Det ser lekkert ut :-)

Marit

18.04.2009 kl.16:30

Så flott denne capen var.Flotte farger i genseren du strikker og.

Turi

18.04.2009 kl.17:10

Capen ser flott ut. Gensaren blir nuk flott også, nydelege fargar på den.

amylin

18.04.2009 kl.22:40

Synes capen så fin ut og genseren blir nok bra.

Anne-Britt

19.04.2009 kl.07:56

Tusen takk for mange koselige kommentarer på bloggen min. Veldig hyggelig. Du lager også utrolig masse fint. Denne capen var veldig flott, fanavesten var veldig flott den også. Ha en fin vår med masse strikkeprosjekter.

Solveig

19.04.2009 kl.22:42

Capen så jo stilig ut - håper du får tak i mer garn, for det er kjedelig å måtte rekke opp så mye...

Trulte & Rainwolf

19.04.2009 kl.22:52

Den Capen er et forsøksprodukt for jeg er så lei at sjal sklir av når man holder på med noe....Har tenkt å prøve å få tak i mer garn og forlenge den litt. Og til høsten kommer jeg til å strikke en til men da i "ordentlig" garn....Kauni eller Evilla tenker jeg. Ullteppegarn er noe jeg har begynt å bruke for å prøve ut forskjellige sjaltyper. Det er billig, og blir det helt mislykket så kan man jo rett og slett kaste det isteden for å rekke opp.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten