Slutt å strikk, begynn med hekling.....

dscn0093

"Etter å ha lest  VG's artikkel "98-åring funnet etter 30-timmer" vurderer jeg å slutte å strikke, og ta opp igjen heklingen."

Pleier ikke å kommentere nyhetsartikler på hobbybloggen min, men måtte bare med denne.  Utrolig historie, og den viser at hekling kan forkorte ventetiden......uansett situasjon. Nå tror jeg nok at strikking hadde gjort samme nytten.

hytaler brikker

Bildene er resirkulerte bilder av noen av mine heklearbeider fra før strikkingen tok meg.
Stikkord:

5 kommentarer

Greta

09.04.2009 kl.09:44

Fine heklearbeid. Men, eg også tror nok at strikking gjør samme nytten med å korte ned ventetiden.Kos deg med både strikke og heklekroker du i påsken

snakkemunn

09.04.2009 kl.09:46

Ja, tenk det. Hun kom så rolig ut akkurat som hun bare hadde sittet og ventet og heklet imens alt pågikk. Fine bilder forresten. Det er alltid fint med en hekleduk. :-)

Trulte H

09.04.2009 kl.10:30

Hvor i huleste blir kommentarene av i dag da....har fått minst to stykk og de finnes på dashbordet, de er godkjent, men de er ikke her.....

Ann Karin

09.04.2009 kl.18:26

Artig nyhet dette. Som du ser i bloggen min så har eg starta me hekel. : ))))))Ser du har hatt problemer med bloggen din. Eg har ikke vært inne før i dag,men virker ikke som det er noe problem her nå.

Elin H.

11.01.2010 kl.22:21

Så fine hekladuker du har laget :) Jeg har kjøpt meg garn og oppskriftshefte til lignende småduker, og håper å finne ut av hvordan dette gjøres etterhvert. Hadde vært gøy å lære seg :)

Morsom nyhet du linka til forresten! :)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten