Spar Ess - resultat av etterlysning.

Da har jeg kommet et skritt videre mot drømmegenseren. Jeg har som tidligere nevnt prøvd "alt" for få opplysninger om en spesiell genser. Og tilslutt prøvde jeg i ren desprasjon VG's nettby. Hadde ikke store forhåpninger for mitt inntrykk har vært at det er mest fjortiser som deltar i grupper der inne. Men der tok jeg feil. Det var det en gruppe for strikkere som jeg valgte å sjekke ut, og der var det aktivitet av damer/menn i alle aldre........Og mye spennende lesing.

Fra jeg la ut etterlysningen til jeg fikk svar gikk det ikke mange timene, så hadde person funnet ut at det nok var "Spar Ess" mønsteret heter, og hun hadde tegnet det ned for meg. Jeg er så takknemlig, for jeg hadde prøvd å tegne det selv, men synet mitt er ikke som det en gang var, og det ble bare rot med sikksakken.  Jeg er så takknemlig for at slike mennesker fins.

Tusen takk til deg.


etterlysning1

7 kommentarer

Greta

05.04.2009 kl.10:20

Så bra da. Har funne ut at her inne på bloggen er folk veldig hejlpsomme, da er vel folk som strikker like hyggelige og hjelpsomme på andre nettsteder. Blir spennede å sjå om får strikka genseren. Det gjør du nok. Masse arbeid, men kva gjør ein ikkje for sin kjære.ha ein flott dag

Trulte H

05.04.2009 kl.10:27

Håper å begynne i dag, må bare bli ferdig med et sjerf ala tanntrollsjerf....uff det blir ikke bra det sjerfet altså.

matja

05.04.2009 kl.15:38

Så kjekt at du har fått fått i oppskrift.Blir spennende å se den ferdig.Ønsker dere en riktig god påske:)

snakkemunn

05.04.2009 kl.15:52

Det er godt at det hjelper å stå på. Som de andre har sagt så skal det bli gøy å se resultatet. ;-)

Trollkåno

05.04.2009 kl.21:20

Hallo!Kjekt du stakk innom og la att ein kommentar. Flott den gensaren...og so moro å ta fram att gamle modellar.Jammen flott du fekk tak i mønsteret...men folk i bloggverda er hjelpsomme, det har vist seg mange gonger.Kyllingane som spaserar rundt om kring hjå deg er stilige!Ha ei god påske!

Hobbystua

05.04.2009 kl.22:28

Så flott at du fikk det rette mønsteret,,nå skal det bli spennende å se resultatet av den etterhvert.Ha en fortsatt fin kveld og kos deg masse med strikkingen.-))

Bittami

06.04.2009 kl.12:42

Så flott at du fikk hjelp til mønsteret:-) Ja, det er utrolig hva en kan få hjelp til på nettet - det er ikke bare ugang med det. Det så ut som et flott mønster, så genseren blir nok fin:-) Vi gleder oss til å se resultatet!Ha ei flott påske!

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten