Oppskrift fra 60-tallet, etterlysning.

Jeg har alt kjøpt garn fra Norge, og skal strikke en genser fra 60-tallet til Rainwolf. Det jeg etterlyser først og fremst er navn på genser, garntype og hvem som har laget mønsteret, slik at jeg kan ta kontakt med produsenten og høre om de fortsatt har oppskriften. Har noen mønsteret, og kan tenke seg og selge det så ta kontakt her på bloggen eller på strikkesnakk som har "etternavn" gmail. com

etterlysning1
Har prøvd å se på dette dårlige bildet,, men helt umulig for meg å se ordentlig hvordan fargene går. Kunne jo ha prøvd å lage noe som lignet selv, men har vært forelsket i det mønsteret siden jeg første gang så den når en gang på 60-tallet.

Andre oppskrifter fra samme tidsperiode ønskes også kjøpt.

Etterlyst den blant mine kjente på Facebook, men ikke noe reaksjon der. Håper at noen som leser bloggen kjenner til denne genseren, og kan hjelpe meg videre.
Stikkord:

7 kommentarer

Villblomsten

25.03.2009 kl.12:34

Hei :-)jeg har desverre ingen strikkeoppskrift til deg :-)jeg ville bare si hei :-)ha en fin dag :-)håper noen kjenner igjen oppskriften :-)

Lappetussa

25.03.2009 kl.17:52

Kan dessverre ikke hjelpe deg med oppskrift, men ville bare si tusen takk for opplysningen om feil på linken til "Sylappen". Den skal fungere nå.....Ha en fin aften

sipusa

25.03.2009 kl.19:45

Mmmm.....lekker genser ja!Lurer på om du kan finne bunnmønsteret i en bok på b-..ja! Sjekk på biblioteket! Der har de masse flotte bøker om strikking og de beste er fra 60 og 70-tallet;-DOg du....jeg har vært opphengt i 70-tallet helt siden jeg oppdaget min mors gamle slengbukser, da var jeg rundt ti......etter det har jeg lett og lett.......!

mimouna

26.03.2009 kl.15:05

Mamma har en mappe full av strikkeoppskrifter fra den perioden, kan sjekke der. Synes denne var kjent, men vet ikke om hun har akkurat denne oppskriften.

Ruth Synøve

26.03.2009 kl.16:31

Hei og takk for koselig kommentarer i bloggen min. Det med kattesand og kattedo kan nok stemme. Jeg har byttet sand, egentlig i første rekke fordi jeg var tom. MEn tenkte jeg kunne prøve en annen type, og Har faktisk ikke funnet noen ruker inne siden da. Nå har vi også latt de være mer ute. Prøve å følge med når vi tror de skal på do.I vedkassa har de tisset litt, men tror de kanskje skjønner hintet nå. Håper det iallefall.:)Denne genseren var stilig. Vet desverre ikke noe om mønsteret, men skal sjekke opp med svigermor. Vet hun har mange permer fra langt tilbake.

ingrid

26.03.2009 kl.18:19

Hei på deg Trulte;)Jeg har vært en del på bibloteket i det siste, og der har de masse gamle strikkebøker.skal prøve å se etter denne neste gang jeg er innom;))

Loppelill

27.03.2009 kl.08:17

Jeg har desverre ikke mønster på den. Har ikke sett det før. Den var ordentlig stilig. Håper du får tak i det :)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten