Blogg meg her, og blogg med der.

Jeg har valgt å dele Grynt fra Gyngestolen i to. Denne på blogg.no vil forsette som en ren hobbyblogg.   Og min gamle blogg Asylet har blitt renset, og vi startet med blanke ark for et par dager siden.
 
På den bloggen vil vi legge ut forskjellige saker ,også bittelitt hobbyting, i dag har vi lagt ut litt Ullhumor.....Men stort sett vil den være fri for våre egne hobbyting, kun unntaksvis vil nok en og annen ulvegutt, eller nisse dukke opp.

Opprinnelig var Grynt fra Gyngestolen en fortsettelse av min gamle blogg på db, men etter som tiden har gått har hobby og håndarbeidsting tatt overhånd i denne bloggen. Og gryntene fra gyngestolen har blitt færre, eller helt borte. Derfor denne delingen.

Håper at flere av mine faste hobbyblogg lesere også tar en titt inn til Asylet., og blir med Rainwolf og meg der også,


6 kommentarer

Greta

22.03.2009 kl.10:15

eg vil nok kikke på begge, men sikkert mest på hobbybloggen. Vel ikkje sikkert. Eg liker jo litt ekstra skriving, og synsing på bloggene også eg da.

Turi

22.03.2009 kl.18:02

Kjem nuk te å sjå på begge, men det blit nuk mest på denne.

aud47

22.03.2009 kl.18:58

Hei hei...je tru nok je kjæm tæl å læsa begge to..... lik jo aller bæst hobbyblogger ,men læs mye ænna å je da.

23.03.2009 kl.08:40

Må nok innom begge tenker jeg :D Stilige kyllinger dere lager!

mimouna

23.03.2009 kl.17:16

Titter innom den andre bloggen også jeg. Selv om det er uanstendige snømenn der. *fnis*

Trulte & Rainwolf

23.03.2009 kl.17:33

Koselig at flere leser også der. Og ja det er noen uanstendige snømenn der...hehe.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten