"Judas Kylling" en liten fyr i Harryland.


judaskylling

"Trulte har lagt seg til den vanen å ønske disse kreasjonene  "God natt", når hun passerer dem på sin vei til soverommet hver kveld. Noen ganger innledes en liten passiar og det er antakelig av denne grunn hun gir dem navn.

Da jeg under arbeidets gang med denne her,  dro i gang metallrockerne Judas Priest på CD-spilleren, vokste etter hvert prosjektnavnet "Judas Kylling" naturlig nok fram. Jeg skal vedde på at Trulte har døpt den noe annet.


PS
Jeg er overbevist om at JK setter pris på null ører, all den tid Trulte virkelig kan turnere en monlog.


Rainwolf"


Kyllingen er  strikket av gult Safir ullgarn, vasket to ganger på 40 grader. Han er fylt med vatt og har ekstremiteter av leire og ståltråd. Og ja jeg kaller han for "Harry" fordi han ble unnfanget og skapt i Sverige....Harryland.


Nå har også jeg registrert hobbybloggen min  på Bloggurat.


Jeg har litt vanskelig med å plassere bloggen min fordi vi "bor" på to steder, men har valgt å plassere den i Flatebybloggportalen Bloggurat!
Stikkord:

6 kommentarer

Strikkepinnen

21.03.2009 kl.09:49

Stilige an Harry Judas kylling var.Ønske dere alle tri en fin helg.

ingrid

21.03.2009 kl.10:10

he he he..Å så utrolig tøff den var;)Ha en knallkoz helg til dere to.Hilsen Ingrid

Greta

21.03.2009 kl.10:48

Den vart aldeles skjønn, denne judasen. Dere har så fin fantasi og er så kreative at det er morsomt å følge med dere.Ha ein flott helg

matja

21.03.2009 kl.15:38

Harry Judas er virkelig en flott og sjarmerende kylling.Ha en fortsatt fin helg:)

Turi

22.03.2009 kl.09:18

Flott liten kylling!

strikkehjemmet

29.03.2009 kl.19:46

Den der kyllingen likte eg! :-)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten