Prosjekt Kauni

Har vært stille fra vår kant i lang tid, dette er pga sykdom. Kneer og andre kropsdeler fungerer ikke helt som de skal. Men nå kommer våren og det er olje til maskineriet. Rainwolf kan ikke med data så oppdateringer blir det lite av når helsa mi ikke orker annet enn å ligge på sofaen og strikke.

Jeg har tidligere nevnt at jeg drev med et stort prosjekt. Det begynner å nærme seg slutten. Prosjektet er en herregenser i Kauni, og nå er det bare en arm og montering som mangler. Har laget mønster og oppskrift helt fra grunnen av, og vet ikke om jeg skal selge oppskriften eller dele den gratis ut til de som vil ha.

Legger ut bilde av en lue som en forsmak til genseren.
prosjekt kanuiHar også strikket noen nisser, og kyllinger. Bilder av disse skapningene kommer senere.

7 kommentarer

Hobbystua

18.03.2009 kl.17:32

Hei hei.Ja nå er det lenge siden det var noe liv fra Dere her på bloggen.Men koselig å se at det var noe nytt på strikkefronten,trodde nesten du hadde gitt opp,,,,men det har jo hatt sine naturlige årsaker da. Men luen i det fine mønsteret er kjempeflott.Men ønsker Dere en fortsatt fin dag.-))ps.GOD BEDRING.

Greta

18.03.2009 kl.17:55

Hei, så kjekt å sjå deg att. Var inne tidligere i dag berre for å sjekke om det var noen innlegg som hadde gått meg hus forbi. Ikkje kjekt når helsa svikter. Men man kan jo blogge med dårlige kneer da, det kan eg alt om hihi.det er vel meir som svikter enn knea.Men du strikker vel ikkje liggendes?Den lua var knallfin. Har du laga mønsteret heilt sjølv, eg er imponert. Gleder emg til å sjå genseren. God Bedring vennen,. nå kjem våren og den hjelper masse. Vi får håpe på ein flott sommer. så har noe å gå på til vinteren

Trulte H

18.03.2009 kl.18:09

Ja, ikke bare knea som svikter....har i mange år slitt med hevelse i anklene og innmat som ikke funker helt som det skal i perioder...Strikke halveis liggende med beina opp i lufta går helt fint det. Men umulig å bruke dataen i den stillingen. Så den lille tiden jeg har sittet normalt har jeg til nå brukt på slektninger i Usa på Tryneboka.

Turi

18.03.2009 kl.20:41

Hua er kjempeflott, blir kjekt å sjå gensaren ferdig.Det er ikkje greit når helsa sviktar. God bedring!

aud47

18.03.2009 kl.22:29

Hei på dere, god bedring først og fremst.Håper alt retter seg litt når våren og varmen kommer.... selv om det her er 70 cm snø i hagen...blir nok sommer en gang. den lua var gørrfin ,nydlige farger.gleder meg til og se genseren. ha en fin dag.

Solveig

19.03.2009 kl.14:11

Koselig å høre noe fra deg igjen. Det er jammen sikkert at helsa er det viktigste vi har. Fin lue - gleder meg til å se genseren også. Og god bedring!

mimouna

19.03.2009 kl.14:51

Så kjekt å "se" deg igjen! Begynte nesten å bli litt bekymret her.Håper formen blir bedre nå som vi går mot varmere og lysere tider. :o)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten