Fart og pust

Da har jeg funnet ut hvorfor min pc er så treg, tror jeg da.  I går var en kompis innom og hjalp oss med installasjon av ip-telefonen, og han Thomas er en datanerd. Og han kunne fortelle meg at det er antivirus og brannmuren fra Telia som stjeler fra Pc'n så den blir kjempetreg. Jeg har jo hatt Norton i alle år, og den har jeg innstilt slik at den fjerner det den skal, men ikke bruker så mye resurser. Nortons kjente jeg som min egen lomme for å si det slik. Telia bruker en variant F-Secure som jeg ikke finner ut av helt. Men jeg må ha denne til jeg får skaffet meg en annen. Og da tror jeg det blir lite besøk på andre nettsider en stund framover, for det tar en evighet å åpne en side......Skal prøve å dra i gang den gamle stasjonære for den har større "hjernekapasitet" en min lille bærbare EasyNote for det er så irriterende og slitsome at alt tar så lang tid.

Når det gjelder min egen form så er den fortsatt ikke på topp,  jeg tror ikke det er influnsa jeg har nå. Det er nok kombinasjonen av råluft og ustabilt vær som gjør at jeg ikke har pust. Er mange år siden pusten har vært så dårlig som nå, men idag er jeg i ganske bra form så jeg skal forsøke å legge inn oppskriften på kyllingen "Rudolf" i ettermiddag.

Når det gjelder strikking og andre hobbyting har jeg strikket 14 nisser siden jul, og rekt opp et sjal. Det er det rosa sjalet som jeg la ut for en liten stund siden, jeg gjorde noe feil med fellingen så det ble helt feil fasong. Jeg hadde nok hode på feil plass. Det var ordentlig surt for det var nesten 300 gram med Evilla som jeg hadde strikket opp. Nå er nøstet plassert bakerst i skapet en stund.

6 kommentarer

ingrid

29.01.2009 kl.11:32

For det første: GOD BEDRING;)Håper pust, vær og energi snart er på plass igjen;)Er innom stadig vekk å kikker på bloggen din.Akk og ve og måtte rekke opp et slikt stort arbeide..Er enig med deg. Plasser det vekk en stund. Ikke kjekt å starte rett på når det har voldet så mye arbeid..14 nisser!! Wow - du får det unna da;) Er det "lager" til neste sesong? Vel da må du ha en så god dag som mulig.Hilsen Ingrid

Greta

29.01.2009 kl.13:40

Hei.

14 nisser siden jul. Må sei du er driftig. Eg skjønner godt at garnet har havna langt bak i skapet, når du måtte rekke opp ett helt sjal. da tror eg at eg ahdde kasta heile greien. Kjenner ikkje til det garnet, kanskje det er veldig dyrt, da hadde eg vel rekket det opp eg og.Kjenner godt til det der emd rå luft og dårlig kropp og pust. Har alltid bonkyl for hånden viss det skuylle vere bruk for det. Treng det mest når det er kaldt eg da.Så er det kroppen som klager emst når de er fuktig og skiftende ver.God bedrein og heldigvis går vi mot vår

Hobbystua

29.01.2009 kl.18:00

Uff da høres ikke godt ut hverken for deg eller datan.Men håper du blir bedre snart,og at virusprogrammet ikke vil ødelegge for bloggingen din.Men du har vært temmelig produktiv innen nissestrikking på nyåret må jeg si.Enestående gjort.Ønsker deg riktig god bedring og en fin helg:))

Turi

29.01.2009 kl.20:00

Greit å finne ut kvifor dataen er treg, slik at ein kan gjere noko med det.Du er jammen flittig som har laga so månge nissar etter jul.Ha

ein fin kveld :)

matja

29.01.2009 kl.20:28

Så mange nisser,det er helt utrolig.Du er kjempeflink.Ønsker deg god bedring og håper at det ordner seg med dataen.Ha en fin kveld.Klem:)

Loppelill

30.01.2009 kl.09:03

GOD BEDRING! Håper energi og pust snart er tilbake:) Så kjedelig å måtte rekke opp igjen... Kjempe surt, forstår godt at det blir lagt vekk en stund.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten