Frustrasjon, influensa og gul lue.

Nå her det igjen vært stille på bloggen min en liten stund, og det skyldes i hovedsak noe jeg tror er et angrep av årets influens. Men i går når jeg har kommet meg litt, så er bredbåndet mitt her i Sverige veldig smalt. Vet ikke om tregheten ligger hos meg eller hos Telia. Blir ganske frustert når det tar ørten minuter for å åpne en side. Jeg er ferdig med oppskriften til Kyllingen Rudolf og legger den ut så snart linjen og formen min er bra.

Takker for en award til. Og vil linke osv senere.

En spurte i et innlegg på bloggen min om Torp eller Torpa vottene de kjenner jeg ikke til, jeg strikker nesten ikke votter så har ikke noe sted å anbefale for leting etter opplysninger om dem med unntak av å ta et google søk.

Håper at både jeg og maskina fungerer bedre i morgen, da vil det komme en ordentlig oppdatering, og oppskrift på kyllingen.

Den gule flettelua som jeg drev med er ferdig og her er den:
gulflettelue

9 kommentarer

Hobbystua

25.01.2009 kl.12:08

Kjempeflott og fint mønster på lua.Den likte jeg godt.Så vil jeg ønske deg god bedring av influensan og så håper jeg bredbåndet vil fungere normalt for deg igjen,,,smittet det også kanskje?,,,hihiHa en riktig så fin søndag som mulig:))

Greta

25.01.2009 kl.12:09

Stakkars deg. Influensa er ikkje noe å spøke med. Og så har bredbåndet ditt litt influensa også kanskje. Det kan vere like ille det, når det ikkje funker. Kva gjorde vi før hehe.Lua vart kjempefin. virkelig stilig. Håper du og maskina er enda bedre i morra. Ha ei strålandes uke

Strikkepinnen

25.01.2009 kl.12:37

Influensa er noe herk.Når du og nette har influensa samtidig da er det enda verre.For ka e det me jere når me e små slakke. Sitte å surfe på nette itte alt og ingenting. Å når nette går treigt og influenså e i kroppen, då skal det lite til før iritasjonen og forbannelsen tar overhånd hos meg.Ønske deg god bedring og en bedre ny uke.Den gule lue var kjenpe fin.

matja

25.01.2009 kl.13:04

Flott lue.Mønsteret ble jo lekkert.Ønsker deg god bedring og håper bredbåndet ditt kommer seg også.Ha en fin dag:)

Turi

25.01.2009 kl.18:15

Kjempeflott hue, fint mønster.God bedring, håpar breibandet ordnar seg og.

ingrid

26.01.2009 kl.10:36

Hei på deg Trulte;)Den hersens flunsa'en er i anmarsj både her og der..Ønsker deg MASSE GOD BEDRING;)Luen var flott mønster på;)Bredbåndet vet jeg ikke om!! MEN blogg.no er virkelig tregt og desliter jo med for liten server. Står info på forsiden.Det tar til tider lang tid å legge inn innlegg eller sende mld.Jeg trodde også det var min maskin men sendte mail og fikk beskjed om at det var BLOGG.NO som slet litt med at vi er "blitt for mange bloggere" og da svikter "sambandet" ..;))Ha en så god uke som mulig;)PS!! Skulle ønske meg en oppskrift på en strikket/heklet kyllingsom man kan bruke til feks eggvarmer/tevarmer!!! Har du kanskje noe slikt å dele?Klemz fra Ingrid

Solveig

26.01.2009 kl.21:26

Kjempefint luemønster. Håper influensaen er i ferd med å gi seg - det passer aldri å være syk.

janne

26.01.2009 kl.23:17

heihei flott lue. du er flink.Det foregår en morsom liten konkuranse på siden min, med mulighten for å vinne noe fint,bli med da vel, dette er bare gøy.ha en fin kveld videre

Trulte H

29.01.2009 kl.10:55

Tusen takk til dere som har kommentert her inne. Skal forsøke å besøke bloggene deres så fort jeg har fått igjen ordentlig pust. Har skrevet et innlegg i dag, og skal legge ut kyllingen litt senere. Men jeg blir fort sliten pga pusten så tror ikke jeg orker en bloggrunde før i morgen.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten