Veske fra Drops

veskebleu med lokk


Denne vesken fra Drops er en av de få tingene jeg har strikket nesten rett fra oppskrifta. Men selvfølgelig har jeg gjort forandringer, den er litt større, og anderledes hank. Den ble laget for en god stund siden, men i og med at IHK har heklet klaffen, og jeg kunne gi henne noen tips. Så jeg velger å legge inn bilde av den også. Jeg og oppskrifter blir alltid kluss, og jeg lagde veske, klaff og hank hver for seg, i oppskriften står det hvis jeg husker rett at den skal hekles på veska før toving. Gjør det hvis dere skal lage den, det var noe ordentlig plunder og heft å feste den etter toving.

Ellers har jeg begynt på en bloggliste over blogger jeg leser. Jeg leser de fleste blogger via rss.feed og komenterer ikke alltid. Jeg leser fast ca 20 hobbyblogger, men titter på minst 30 til via rss feed regelmessig. Hobbybloggene jeg leser/titter på er en enorm inspirasjonskilde for meg. Har foreløpig bare fått lagt inn en brøkdel av de jeg leser, men skal forsøke å få inn alle i løpet av uken.

Jeg har også et knøt lite forum som ble åpnet for lenge siden for spørsmål om våre oppskrifter osv. Nå har jeg som et forsøk laget litt flere rom og åpnet for andre ting enn våre egne design, og så får vi se hva som skjer. Har ikke noe ønske om å lage noe stort forum, men kanskje det er flere enn meg som syns at enkelte forum har blitt for store og uoversiktlig. Og ønsker seg et lite forum for å skravle om likt og ulikt.

Når det gjelder forum så vil jeg også anbefale hobbyforum.no, det er et forum som passer meg, det er ikke for stort og er veldig oversiktelig. Mitt forum er ikke ment som noe konkurent til dette.
Stikkord:

8 kommentarer

Hobbystua

12.01.2009 kl.11:17

Virkelig flott veske,og nydelig farge er brukt også.Ha en fortsatt kreativ og innholdsrik uke:))

aud47

12.01.2009 kl.13:02

Ja det var ei fin veske og fargene var fine.....jeg er så glad i blåfarger...ha en fin dag

Lilli

12.01.2009 kl.13:42

Svar: Vet du det var det verste med det hele. Ungene som kom på lørdag spiste nesten ingenting. Men heldigvis kom jo "hele" slekta på søndag så da forsvant det en god del kake =)

ingrid

12.01.2009 kl.14:59

Hei Trultemor;)Den der var skikkelig tøffe;))Dette var helt topp av deg å legge inn;)Som sagt så følger jeg rådene du gir meg ogholder på nå å feste klaffene jeg har heklet før jeg tilslutt skal tove alt sammen;)Den går jeg holder på med får jeg heller plundre litt med siden den ble laget i flere deler;)Takk for rådet;)Hilsen Ingrid (IhK)

Greta

12.01.2009 kl.15:36

STilig veske.Passer sikkert godt til ett dongriantrekk. Det er en del stilige vesker nå, spørs om eg måprøve det en gang også. Tenk om eg hadde hatt tid til å prøve alt eg har lyst på å prøve. Får ta litt om senn. takk for hyggelig kommentar. Ha ei flott uke

matja

12.01.2009 kl.21:54

Den vesken er virkelig lekker.Har lyst til å strikke meg en veske,men kommer meg aldri så langt.Det står på min laaange liste, over alt jeg har lyst til å lage.Ha en fin kveld:)

Solveig

13.01.2009 kl.09:22

Stilig veske. Både røff og pyntet på en gang. Er ikke så flittig forumbruker, det går allerede altfor mye tid ved PC'en. Men et lite forum høres mye hyggeligere ut enn et stort.

sol

13.01.2009 kl.14:19

Fin veske, i stilige farger.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten