"Frøken Gustav Mahlers" slitsomme førjulstid

Pga vi bor i Sverige, og her er juletre mangelvare, så har  vi i år prøvd med plasttre. Det likte ikke frøken pusen vår, hun bet i treet, og "spytet" det ut igjen....ble ganske så sinna for det var helt feil lukt og smak. Og juletre er jo hennes verden en ting de snille husvertene hennes tar inn så hun lettere kan få leke med kuler og glitter....gjennom hele julen.

antiplastjuletrekatt

Og når vi har pyntet juletreet så var det vel litt stryking.....
juledukkatt

Og her er frøkna helt pumpa etter en lang dag med juleforbredelser.
sove juledukkatt

6 kommentarer

Strikkepinnen

16.12.2008 kl.20:54

Stakkars pus. : )))Ser hun hviler på hjuletreduken. Det finnes vel ei grein, du kan pynte til Frøken Gustav Mahlers i Sverige . Det forkjener hun ; ) Langluenissen va jo skjønne.

matja

16.12.2008 kl.21:38

Åååh så søt hun er.Slitsomt med juleforberedelser både for liten og stor.Håper hun blir fornøyd når treet er ferdig pyntet,selv om lukt og smak er litt anderledes:)

Milla

17.12.2008 kl.00:50

Så herlig då <3 Hardt med juleforberedelser ja... he he he

Milla

17.12.2008 kl.00:53

Heisann ja, og takk for hilsener i bloggen min... Di stjernene er laget av royal Icing. Oppskriften står lengre nede i bloggen min, Artige, men bør virkelig få vile tiden sin uten at en piller på de, då blir de skjøre =)

Loppelill

17.12.2008 kl.09:55

Så søt hun er

:) Skjønner godt hun er sliten etter så mye juleforberedelser.

Torunn

17.12.2008 kl.18:54

Herleg!! Eg er spent på korleis det vert når me tar inn juletreet vårt på veslejulaftan. Me fekk oss katt i juni, så eg er spent på om me må spikre juletreet fast for å vere trygg på at det ikkje vert riven i golvet. ;) Hihi...

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten