Det snør, det snør....

I dag på første søndag i advent sto vi opp til et hvitt Sverige. Og snøen gjorde at det ble adventsstemning med en gang.  "Frøken Gustav Mahler" var tidlig oppe og var helt propell i snøen. Hun var opp og ned av trær, jumper rundt i snøen så vi blir helt slitene av se på. Nå bildet under ble tatt var hun helt utslitt, og lå bare å sløvet på sofaen.

dscn0804

Ellers så skal vi lage smultringdeig idag, og koke dem i morgen. Mange smultringer blir det, og vi får håpe at i år holder de til jul. I fjor måtte vi lage to ganger.
Stikkord:

5 kommentarer

matja

30.11.2008 kl.09:04

Så flott.Rene julekortet.Her har all snøen regnet bort igjen.Kos dere med bakingen.

Loppelill

30.11.2008 kl.09:08

Nydelig! Snøen ligger på trærne her også. Det blir så lyst ute da :)

Trulte H

30.11.2008 kl.09:20

Ja det er rene julekorter her ute nå, og det snør fortsatt.

Strikkepinnen

30.11.2008 kl.10:45

Koseligt med snø. Blir mer julestemning med en gang. Vi er ikke så vant med hvit Jul, her vest så eg bur. Kan jo håpa. : ))Hadde snø forje helg. Den lå faktisk noen dager,før reggne kom.Ønske deg ein fine søndag.

gretashobby

30.11.2008 kl.14:30

Så vakkert det var. Litt kjekt med snø til advent. Du får nyte det og ut og gå en lang tur. Hilsen fra sjukehussenga

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten