Evilla sjal -Gothic Windows-

Her er det  en litt større ustrekt utgave enn Kauni sjal -Gothic Windows-

gotiskevinduer med katt

gotiskevinduer3

Selve mønsterrapporten fant jeg i en bok, og der het den noe med Gothic windovs. Dette var en bok med mange forskjellige rapporter, og disse rapportene kan man lage egene plagg/ting av.
Oppskriften på mitt sjal -Gothic windows- vil komme, men vet ikke om jeg legger det ut for gratis nedlasting. Det har vært mye arbeid med mønsteret. Jeg startet på de første sjalen med disse "vinduen" rett over jul i fjor, og her er det endelige resultat.  Det er strikket med en kile i midten for å få større bredde på sjalet.

Stikkord:

3 kommentarer

matja

27.11.2008 kl.16:06

Det sjalet ditt er bare helt utrolig lekkert.Kan tenke meg at det har vært mye arbeid med det.Søt pus også.

Strikkepinnen

27.11.2008 kl.21:30

Oj, Enda flere fine sjal.Var fint med den kilen i midten.

asterix

01.12.2008 kl.16:22

Der fant jeg der ja. Lette litt og så dukket dere opp. Tusen takk til dere for hilsen på bloggen min. Det var "trevligt" som man seier. Du blir nok litt svensk etterhvert skal du se. Håper det blir godt for dere på det nye "stedet". Mye fint i bloggen din nå. Har mye å fortelle, men det får bli en annen gang. Lykke til begge to! Med stor hilsen fra Torunn.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten