Kauni sjal -Gothic windows-

Selve mønsterrapporten fant jeg i en bok, og der het den noe med Gothic windovs. Dette var en bok med mange forskjellige rapporter, og disse rapportene kan man lage egene plagg/ting av.
Oppskriften på mitt sjal -Gothic windows- vil komme, men vet ikke om jeg legger det ut for gratis nedlasting. Det har vært mye arbeid med mønsteret. Jeg startet på de første sjalen med disse "vinduen" rett over jul i fjor, og her er det endelige resultat. Det er strikket med en kile i midten for å få større bredde på sjalet.

gotiskevinduer
Stikkord:

2 kommentarer

Loppelill

27.11.2008 kl.21:04

Så nydelig det var. Ser nesten ut som englevinger :)

Trulte H

27.11.2008 kl.21:09

Tusen takk

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten