"The boys are back in town"

boys er back in town

Trulte hadde vært off-line ei stund,  og vi hadde kjøpt ei samleplate med den irske rockgruppa "Thin Lizzy". Jeg hadde lagd en figur med bein som jeg hadde tenkt å lime fast på ei utslitt nålefiltplate kledd med filt, og Trulte hadde tova et par nye kropper hvorav en hadde grønn farge. Den fikk ansiktshår og sigarett, og vips hadde den fargene til Irlands flagg. Da var det bare å komplementere med en litt oppesen figur til, så var gutta boys tilbake.

Figurene er laget av ull, armer og bein kan være støttet opp med piperensere. Kroppene er først strikket av Trulte og tovet i maskina. Alle detaljene som hender/sko/føtter og ansiktsutrykk/hår o.l er laget av Rainwolf. De fleste med ull og nålefiltingsnål.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten