L. Illetrille

L. Illetrille er en figur som ofte tar overbalanse.

lilletrille

Samboeren min forteller meg at denne figuren visstnok besitter karaktertrekk den deler med Phil Collins. Jeg håper det ikke er hendene.

Sjøl tenkte jeg med gremmelse at jeg hadde sitti å lagd ei tøydokke som ligna på politiker P. Sandberg. Partiet her symbolisert ved hendene.

En for meg og forhåpentlig andre Wolverhampton supportere mer tiltalende vrangforestilling, vil være at denne figuren faktisk er Birminghams nye keeper funn. :). Den har store hender og er raskt nede,  men den er bare 18 cm lang.

lilletrille2

Heia Wolves.


Figurene er laget av ull, armer og bein kan være støttet opp med piperensere. Kroppene er først strikket av Trulte og tovet i maskina. Alle detaljene som hender/sko/føtter og ansiktsutrykk/hår o.l er laget av Rainwolf. De fleste med ull og nålefiltingsnål. På denne figuren er bena surret.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten