Høytalerbekledning

Da er brikkene til høytalerene i stua ferdig heklet. Disse er også heklet etter en gammel svensk oppskrift. Jeg har heklet med Solberg 12/3 og heklenål nummer 1.

At det ble disse to er ikke mitt valg alene, men sambo hadde medbestemmelsesrett hvilke vi skulle velge. Nå er vel ikke hekleduker hans domene men han må jo like det som skal være i stua han også.

Det var forholdsvis mye jobb med brikkene fordi mønsteret var veldig uklart skrevet. Og det var helt opp i 14 dbstav.........ja med 14 kast på nåla ja........og da begynner det å bli litt kulkete å hekle.

116054-34
Stikkord:

2 kommentarer

Frank

13.10.2006 kl.11:43

Øhhh. Det skal da ikke stå ting oppå en høyttaler.

Rapport fra en gyngestol

13.10.2006 kl.19:07

Regnet med den ja, men hva gjør man ikke for at bloggen skal bli lest. hehe.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten