Kauni garn

Jeg er så glad i dette garnet det har nydelige overganger.  På bildet under finnes to nøster av regnebuefarget Kauni. Rart hvor forskjellig garnet ser ut i nøstene. Hva det skal bli av garnet vet jeg ikke enda, men det er vel stor sannsynelighet for at det blir sjal.

dscn0522

Det siste sjalet jeg har strikket er et enkelt hullsjal. Det er bare rett og kast, samt fellinger. Startet i halsen og strikket nedover og utover.

dscn0519sjal

Og under her er genseren A la 70-tallet i "busserullfasong" til gubben som jeg driver med. Den er strikket på tverss, begynte på en arm og strikker tverss over, og avslutter nederst på siste armen. Vrangbord vil jeg plukke opp til hvis det blir behov for det.

dscn0521

Og så vil jeg ønske god påske til mine lesere.
Stikkord:

5 kommentarer

Tante Jul

19.03.2008 kl.12:30

Av og til skulle jeg virkelig ønske jeg likte å strikke...

Boggen

19.03.2008 kl.16:52

Så fint!Kanskje jeg skulle begynne å strikke igjen. Det har vært lagt bort ei stund nå,liksom ingen å lage til, bare meg sjøl.

gunnlaug gjersvik

20.03.2008 kl.15:52

Du er rett og slett kjempeflink! Om du sitter i gyngestolen eller ei, akkurat no, så vil e hvertfall ønsk deg GOD PÅSKE. Har kosa meg inne her hos deg. Likte den kattepusen din også. Han har godt stell, det ser jeg! HIlsen Nunne.

Nunne

22.03.2008 kl.01:56

Stikker ganske enkelt innom for å se til deg....om du sover? Og det tror jeg du gjør, her er det stille og rolig... skal liste meg ut igjen, men må hviske deg i øret...pssssttttt

GOOOOD PÅSKE!Nattaklem fra bestemorhuset!

asterix

17.04.2008 kl.21:13

Flott garn og sjal. Nå er det lenge siden jeg har värt og besökt deg. Håper alt er bra, med stor hilsen fra asterix.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten