Hodeskalle og Rødhette lue strikket.

Da har jeg strikket opp hodeskallluen og den ene rødhette og ulven med tynnere pinner. Disse luene er ikke tovet.

Hodeskallelua/jente med hoppetau er lagt opp med 114 masker,. Vrangbord etter ønske, min er på 7 omganger. Etter mønsteret er strikket så felles strikkes to masker sammen to ganger slik at man har 112 masker på pinnen. En omgang rett. Deretter felles lua ved å strikke to masker sammen 8 ganger jevnt fordelt annen hver omgang. Jeg har brukt Østlandsgarn for det var det jeg hadde hjemme. Den er ikke på noen som helst måte etterbehandlet. Det får vi ta når vi kommer i hus et annet sted.
dscn0511strikkehodeskalle

Rødhette og Ulven luen er strikket over 126 masker. Fellingen gjøres som på Hodeskalleluen, men på første omgang felles bare 6 ganger, mens det videre oppover luen felles 8 ganger jevnt fordelt annen hver pinne. Her er det også brukt Østlandsgarn.

dscn0512rodhettestrikket
Stikkord:

Én kommentar

Merete

06.03.2008 kl.11:03

Så mange fine luer du lager!

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten