Sjal Shawl

Har "designet" mitt eget sjal av bladranker. Disse bladene har jeg strikket hundrevis av ganger i forskjellige varianter på duker og gardiner. Men for første gang har jeg laget et sjal av disse bladene.  Trultes Bladrankesjal.
Sjalet er strikket i Kauni og på pinne nummer 5. Det er samboer som har "blokket" sjalet, og bildet ble tatt når det var ferdig oppspent. Det ligger nå til tørk.

My own design, and i will get the patter'n on my site after x-mas.DSCN0398sjal til strekking
Stikkord:

3 kommentarer

Lillefix

07.12.2007 kl.22:05

Hei på deg, og 1000 takk for kommentarer i den nye bloggen min! Hadde ikke fått med meg at jeg måtte godkjenne kommentarer, så de ble liggende en liten stund (selv om jeg sitter spikret foran skjermen...)Når jeg først skjønte hvordan wordpress funket (eller funket litt mindre bra), så har jeg begynt å få på plass ett og annet. Er litt i tvil om jeg skal beholde skravlebrettet, for det ser så rotete ut. Men ellers faller det sakte på plass :-)ANbefaler deg å prøve så fort du finner ut hvordan gjøre det uten å overskrive noe du alt har.

sipusa

08.12.2007 kl.12:44

Flott sjal i nydelige farger!Angående håndtein så er det egentlig ikke så veldig vanskelig, man må bare trene litt før man får til at tråden ikke ryker og enda litt før man får tråden jevn (er ikke helt der selv, hehe, min blir dessverre litt ufrivillig effektgarn fremdeles...:-P)

hedvig

11.12.2007 kl.20:51

For et utrolig vakkert sjal! Rop ut når det kommer oppskrift, da? Ha ei fortsatt flott adventstid!

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten