Diskomo hat/ Diskomo lue

Denne lua er utformet  av Rainwolf (min samboer) og skulle opprinnelig være en julegave til en musikk elsker. Men samboer var ikke helt fornøyd så han beholder lua selv, og har laget en ny som kommer i bloggen senere. Den er tova i maskina og logo er nålefilteret på. Mer om den kommer på www.trulte.com når begge luene er helt ferdig.

Raiwolfs comment to the hat:
Felted once in washing-machine, logo applied with needlefelting. It was meant as a gift to a friend but I wanted a more polar look.   A similar hat with knitted band name and title showing a similar landscape with different colours will be made.

image81image82
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten