Shawl Sjal

Kjøpte Mor Aase baby garn for å strikke meg torkonevanter, de ligner på pulsvanter men er lengere. Strikket nesten en, men garnet klødde. Ble litt sur, og rakk opp alt. Jeg har som tidligere nevnt lenge tenkt å prøve å strikke et sjal etter oppskriften på denne duken som jeg har strikket flere ganger før selv om det er feil i oppskrifta. Oppskrifta er hentet fra Hjemmets heklebok 1978. Jeg har strikket halve duken, dvs at jeg la opp 6 masker slik at jeg fikk kantemasker ellers har jeg stort sett fulgt oppskriften.

Originally a pattern for a table cloth. I bought the yarn of wich it is made to knit a pair of gloves (The kind with no digits). Ironically, the yarn made my fingers itch so much,  I made this shawl instead.

image80

Stikkord:

3 kommentarer

asterix

09.11.2007 kl.11:38

Det var et nydelig sjal!!

sina

10.11.2007 kl.21:00

Utrolig flott sjal! Jewg strever meg gjennom FBS og blir stadig like imponert over hvor flinke noen er til å strikke sjal!

Bodil Borchsenius Nerland

23.04.2009 kl.17:54

Dette sjalet likte jeg veldig godtog så i 2 blåfarger, som jeg så godt liker.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten