Arsenal nisse, Gunners gnome

Nissen er en gave til en Arsenal fan. Strikket først en langluenisse fra boka Krymp, men den var ikke helt i vår smak. Så vi forandret alt unntatt nesa, og laget vår egen nisse.  For de som lurer så er Gunners og Arsenal det samme. Min nisse vil oppskrifta komme på hjemmesiden men først må vi strikke en VIF nisse også og samtidig finstille oppskrifta.Samboer kaller denne nissen for en "Ma Gunner" pga av håret. (og for de som lurer på hvorfor det plutselig har blitt litt kvasiengelsk i min innlegg så skyldes det  Ravelry. Det er et nettsamfunn for strikkegale av alle kjønn. Og for de som er på Ravelry så er mitt nick Trulte.)
                
               
This is the Gunners gnome we have made as a x-mas gift to an Arsenal fan. It is our own design except for the nose who is taken from the book "Krymp". My husband Rainwolf call this gnome Ma Gunner.

image78
image79
Stikkord:

Én kommentar

asterix

01.11.2007 kl.18:53

Så herlige de var! med hilsen fra asterix.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten