Ullkurv, (yarn basket)

er ferdig. Og om det blir ullkruv eller avis kurv vet jeg ikke enda. Kurven er laget for utvikle mønstert, og for å se hvordan mønsteret blir etter f.eks toving. Jeg har vært veldig nøye med de forskjellige fargene på rett plass igjenom hele mønsteret for å få den ønsket efekt på "vrangen". Min plan er å bruke "vrangen" som utside. Og alle tankene jeg hadde hatt om garn og mønster, og hvordan det ble etter toving stemte med det jeg hadde trodd. Så er egentlig ganske fornøyd. Mønsteret er ikke helt ferdig enda, mer testing må tll, spesielt siden det er resultatet av "vrangen" etter toving som er det jeg er på jakt etter.

I have been trying out some knitting from selfmade pattern(diagram) in the washingmachine, to check pearling. We are going to use the basket with the pearling out.
image74
image75
image76
image77
 

Stikkord:

4 kommentarer

Virtuella

28.10.2007 kl.10:38

Det så ut til å være et spennende prosjekt, flotte farger!

Miss Marple i Gyngestolen

28.10.2007 kl.11:06

Ja det er spennende å holde på med slike ting. Men tror ikke jeg rekker mer før jul, gubben har så mange hatter og luer som skal strikkes.....

asterix

28.10.2007 kl.17:38

Så fint det blir og så flotte farger. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Har tenkt å strikke "katteseng" men til en liten hund. Har ingen hund nå. Vet du om noen?

HildeC

29.10.2007 kl.21:33

Så flott! Så spennende å høre at du tester ut hvordan det blir på vrangen - det er jammen en ny vri :-)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten