Ufoer til jul...

Disse  bør vel bli ferdig til jul. Håpe kan man jo alltids.

image49

Denne duken under er det værre med, har jo ikke mønster det ble borte under en flytting på 90 tallet. Noen som kan hjelpe kanskje? Alt rundt duken er stort sett ferdig, mangler bare de to motivene ved og rundt nissen.  Tror at i tillegg til nissen var det en liten hytte, noen trær og en stor sekk med gaver. Det var guttungen som i sin tid valgte ut den. Nå er han ikke guttunge lenger, men en voksen mann med eget hus og sambo. Hadde vært moro å få den ferdig engang.
image50
Stikkord:

3 kommentarer

Arielle

05.09.2007 kl.13:37

Den øverste duken har jeg og syd en ligger på vent og skal bli monter og der er den vel kommet snart 1 1/2 siden den var ferdig.

Miss Marple i Gyngestolen

05.09.2007 kl.18:30

Uff ja jeg har hatt den lenge jeg også, men nå skal den til pers tror jeg...og ikke snakk om umonterte håndarbeider. Har en løper, et bilde -jul-, og en klokke som jeg burde fått montert snart. Sikkert noe mer også...men det regnes vel ikke som ufoer det....hehe

LivM

15.09.2007 kl.17:27

Håper du får brodert ferdig dukene, for de blir utrolig fine. Jeg broderte mye før, men de siste årene har det gått mest i strikking og litt hekling. Lykke til med prosjektene dine.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten