Nytt bilde av kattesenga med katten i.

image46

Og litt andre bilder av søtnosen.
image47

Og hver kveld når vi slukker av tv så går katten amok, hun leter etter de som blir borte. På bildene kan dere også se at det har gått hard utover blondegardinen, og at jeg ikke har fått reparert den enda. Men det kommer. Bildene var så gode at jeg måtte bare ta vare på dem selv om gardina henger på halv tolv.

image48


Av håndarbeide så går det fortsatt i julebildet, og så har jeg begynt med et lite selvkomponert hardangersett. Bilde kommer når del 1 er ferdig.

4 kommentarer

Elite

03.09.2007 kl.16:08

Tv er spennende.

Vår liker å se programmet ut i naturen.

Da sitter hun i sofaen eller på stuebordet og ser.

Men når det blir spennende - flygende fugl eller elg!, så hopper hun opp på tv benken og sitter rett foran og prøver å ta på dyrene.

matmor til FGM

04.09.2007 kl.00:38

vår pus foretrekker fotball og friidrett. Hun prøver hun å fange ballen når det er fotball, og når det er friidrett tar hun forsiktig på de som løper, eller staven i stavsprang. Mye moro med en katt.

rigmor

05.09.2007 kl.11:40

Tror det er den nydeligste kattesenga jeg har sett! Ser ut som pusen liker den også. Beundrer deg fordi du har tålmodighet til å sy hardangersøm,det hadde ikke jeg hatt.Men det er jo så nydelige duker.

Miss Marple i Gyngestolen

05.09.2007 kl.21:31

Hardanger er moro det, og det går fort

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten