Tova "katteseng"

Da er den nye senga til Frøken Gustav(a) Mahler så si ferdig. Den står fortsatt til tørk. Jeg hadde ikke mønster på katteseng når jeg lagde den, så den er strikket på "måfå", bladkransen er hentet fra en gammel jakke som jeg fant på loppis for en stund siden.

La opp 60 masker av "nille" garnet, og strikket 120 om ganger rett slik at det ble 60 riller til bunnen. Plukket opp 240 masker jevnt fordelt rundt bunnen. Strikket så til senga målte ca 40 cm.  Hadde i utgangspunktet tenkt å brette kanten  dobbel. Men når den kom ut av maskina tova, måtte det bare bli den fasongen det ble.  Den ble strekt over Ikea sin lille kjøkkentrappstol i tre.

image45
Stikkord:

4 kommentarer

Meg selv

31.08.2007 kl.14:28

test om det funker, stadig noen som sier at de ikke får gitt kommentar.

Siv ( Puselabben )

31.08.2007 kl.15:19

Så fin katteseng du har laget.

Sånn har pusekattene mine også lyst på

;o)

Tror jeg må begynne å strikke en sånn en i morgen jeg

;o) Takk for oppskriften.

Håper du får en fin helg.

asterix

02.09.2007 kl.14:11

Den ble kjempefin! Hilsen fra Torunn.

Ing-Marie

03.09.2007 kl.16:27

Vilken fantastisk fin kattkorg du gjort.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten