Dagens høydepunkt

Hansen på onsdag og fredag er et av høydepunktene i vår lille verden. Og denne onsdag intet unntak. Vi slang i oss middagen, ryddet bordet og satte oss til med kaffe/ røyk og nylagede vafler. Men en ting hadde vi glemt, og det var at vi har fått oss katt. Og hun var ikke enig at det var tid for Hansen. For henne var Hansen god å ligge på, og så var det veldig moro å leke med blyanten på katters vis.

 

Jaja, lille Frøken Gustav(a) Mahler du har beriket vår hverdag, men vi liker ikke helt at du skal dominere den totalt. Vi vil fortsatt ha Hansen to ganger i uken, med kaffe og røyk og ordbøker.

image33

Stikkord:

Én kommentar

Hanne

08.01.2008 kl.19:39

HEISAN; flott elglue. Hvilket pinnenummer er brukt?? Takk for mønster, ha et flott, kreativt år!

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten