TV og fotball

Etter flyttingen har vi ikke fått opp parabolen enda, og har bare NRK og TV2. Og det er ikke allverden nei. Men gubben er fornøyd, er jo fotball på tv. Jeg er også glad i fotball, eller rettere sagt fotballgal når det gjelder store kamper og lag, men ikke når det er Brann og VIF. Det er få norske klubblag som klarer å fange min interesse. RBK har klart det når de var på det beste.

Sitter her med Frøken Gustav(a) Mahler på fanget og ser ut på at tussmørket senker seg, og tenker på hvor fort man blir avhengig av mange tv-kanaler. Her i heimen var vi for gamle til å være sappe-generasjonen trodde vi, men etter flytting, og få tv kanaler i noen uker må vi begge innrømme at vi hadde blitt tv-slaver og sappere. De siste ukene har det blitt lite tv-titting, men desto mer Hansen på onsdag og lørdag. Vi har jo til og med hørt på radio, ja ikke bare reiseradioen, men om kvelden altså.  Det var en merkelig følelse å sitte å høre, uten å se noen som snakket. Vi følte oss hensatt til førkristentid, els. Koselig var det også, med stearinlys og vin i glasset.

Men nå må parabolen snart på plass, for engelsk fotball starter snart, og det MÅ vi bare se.

Ønsker alle en flekkfri og egostentrisk uke.
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten